Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, November 18, 2010

Jawapan kepada Teka -Teki dan cerita lain-lain

Assalamualaikum.....

almost 2 weeks gak la umie x hapdet blog...bukannya apa..hari tu broadband problem lak..
apa ke halnya sampai umei x leh nak online..lebih-lebih lagi selepas lebam tengok youtube time mr. hubby g outstation...hahaha

tajuk bukan main pajg..so..moral of the story...mcm2 nak cerita then teka teki yang sblm ni x di jawab lagi....
so..now, umie nak bagi tau jawapannya...walaupun hanya sudi menjawab..tp terima kasihla sb sudi menjawab..kot-kot la sb umie x sediakan hadiak ek utk pemenang teka teki tu...kalu umie wat contest ada ke org nak join..almaklumla pembaca blog umie pun ciput jer.....anyway thanks to those who blogwalking ke blog umie...kalu blg tu tinggalkanlah jejak...nanti boleh umie g melawat blog u all lak lepas ni...

so..thanks againt utk mummysyafie dan Ann sb sudi menjawabnya...
so jawapan kepada teka-teki tu adalah...
Jawapan: Kacang panjang..kalu di potong still di panggil kacang panjang tetapi seluar panjang kalu di potong akan dipanggil seluar pendek...hehehhe..boleh x terima jawapan tu..hihihihi....
ok..tu jer about teka-teki tu....

next topic lak...
hari ni dah 18 November...semalam 17 November..hari raya aidil adha...hope blm terlambat umie nak wish...
selamat menyambut hari raya aidil adha sb...kat masjid..smapai raya ke 3 org still bertakbir lagikan..hehhe....actually...now, umie dah kat kpg hubby di Batu Pahat...
balik ke kpg lepas solat raya baru bertolak ke BP...kalu ikutkan rasa mcm xnak balik kpg tp memandangkan umie dan mr. hubby ada berniat nak wat korban hari ni..so kenala balik...we all ambik 2/7 bahagian daging korban tu...alhamdulillah ada rezeki lebih sikit..
thn lepas x sempat nak wat sb dah penuh..tp kali ni kalu ikutkan dah penuh...tp tumpang lak kat kpg org lain..alhamdulillah...semuanya berjalan ngan lancar..dan daging tersebut dah diagihkan kepada org lain dan sikit umie bawa balik Putrajaya...
sekarang umie still cuti lagi..tp hubby lak kerja...dia tgh ada kerja di cawangan ofis di Batu Pahat dan petang ni pulak we all nak bertolak ke Segamat pulak...then insyaAllah, esok atau lusa baru akan bertolak ke Putrajaya...Hopefully..dipermudahkan urusan kami berdua...so..tu jerlah umie nak update hari ni yer...ni pun tgh tunggu kat ofis ni sementara hubby pun tgh wat ker....



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...