Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, October 18, 2010

Sanctuary Resort, Cherating Pahang....

Jumaat lepas..ofis umie wat kursus kat Kuantan...
Actually xnak pergi dah katanya wajib..kena gak pergi..
nak reka alasan x nak ikut serta pun x reti...
so..ikut jerla..

Jumaat..bertolak ke Kuantan...
bertolak dari Putrajaya(ofis) pada kul 930 pagi...janjinya kul 8.30 pg nak bertolak last2 kul 930pg baru nak bertolak..almaklumla berjanji ngan manusia...u all fhm2 jer la...
xpernahnya nak tepat..umie pun meremind umie sendiri gak ni..kalu boleh x nak wat org menunggu...

dalam perjalanan ke sana..
1st we all berhenti di Petronas Janda Baik utk minum pagi tanggung sendiri..hehhe
then we all berhenti di Temerloh sb ada yang lelaki tu nak solat jumaat...
we all bertolak dgn 2 buah bas...
majoriti 1 bus tu semuanya perempuan...

meh kita layan gambar dalam bus..muka ceria jer...








ni baru part 1..nanti umie update lagi yer....





No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...