Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, August 27, 2010

Still cuti lagi....

Assalamualaikum....
hari ni dah ramadhan yang ke 17..alhamdulillah...dalam seminggu lebih lagi nak raya...kek, biskut, baju raya...semua xdan nak wat lagi...thn ni raya kat sini...kalu thn sebelum ni raya di Sarawak, umie x bingung sgt pasal semua benda ni sbnya..kek, biskut semua dah ada sb kakak dan kakak ipar umie memang wat bisnes kek n biskut...baju lak..kakak sulong umie yang jahit baju...

sejak kawin ni...umie wat kek n biskut sendiri dan thn ni...insyaAllah..baju pun umie jahit sendiri...biasanya biskut dan kek yang umie wat akan umie antar ke kak ipar dan rumah mertua...then kalu balik sarawak ni..mengangkut lak kek n biskut dari sana...hehheh...bijak x?

dalam beberapa hari ni..rasa mcm x dan nak blogwalking n nak update n3 ni...almaklumla sibuk sikit..tp sibuk kenapa pun umie xtau..hehhehe
hari ni umie still cuti lagi...

semalam umie pun cuti gak..g KL..ambik stok tudung org tempah...
dah la puasa..nak jer rasa nak teguk air...hehhe...alhamdulillah...iman still kuat lagi..tp padahal tekak dah rasa perit...itu pun beberapa jam jer kat KL..entah mcm manala org boleh berjalan dari pagi..sampai ke tengahari panas terik time bulan puasa ni...kalu time bukan puasa tu lainlah kan...??? kat jln TAR tu..punya la ramai gak org...org berjual pun ramai gak kiri kanan...umie sempat lagi g SOGO..ada gak la sale nyer..tp...xda yang berkenan....almaklumla..hari tu pun dah shopping kat BP Mall..so window shopping jerla..hehhee...

Hari ni walaupun cuti..tp bukannya nak dok rumah..relax2..tp ada jer kerja nak dibuatnya..hehhe..pagi ni nanti nak g ofis jap..nak antar stok tudung org pesan...almaklumla...Isnin ni mungkin ramai yang cutikan...so..antar jerlah ke ofis...tp isnin depan lak umie kerja....kalu ikutkan nak jer umie cuti Isnin ni tp memandangkan mr. hubby kerja..kerja jer la..kalu ikutkan nak ambik gak cuti isnin depan tp dah member mr. hubby lak 2 org cuti...so xda org nak ambik alih kerja...so..dia ambik la cuti minggu ni tadi...

oklah..setakat ni jerlah nak update..nanti umie update lagi k....hehehhe



erm..dah lama x tayang muka kat sini..biasanya tayang makanan berbuka jer kan..hehehhe


1 comment:

  1. ina currently dah slowly ambik tudung..sebab nak habiskan stok yg ada then nak tutup kedai buat sementara sebab bulan 10 ni ina p dpa uhuh

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...