Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, August 17, 2010

Ramadhan: Day 6

Hari ni memang mencabar keimanan betul...tp alhamdulillah...itu semua dugaan...

hari ni tadi umie ada exam PTK kat MAEPS...
time tengah duduk borak ngan rakan yang lain..boleh pulak sibut 'b*bi" masuk dalam umie punya beg buku umie..habis umie punya slip peperiksaan siput tu makan..nasib baik x kena kat no. angga giliran...umie time tu tengah duduk kat tepi bunga tu..adala tempat duduk sikit..dekat setengah jam gak la umie dok situ...done cerita ni...


masuk dewan peperiksaan lak...
mula-mula duduk tu lega gak la sb ada aircond..dah 10 minit umie duduk dalam tu..menggigil rasanya..sejuk giler..dah la x bawa baju sweater..nak harapkan baju kurung tu..nasib baik umie pakai kasut..boleh la cover jari kaki...tp jari tgn lak xleh nak cover..kalu cover kang..mcm mana nak menuliskan..hehhehe

so far..exam hari ni soalannya susah tp jawapannya senang...bukan umie nak bongkak sebenarnya....maksud umie..soalannya boleh tahan tp tp jawapan ikut done umie jer lah...jawab sesedap umie baca jer...dah la jawab dalam masa 30 minit jer 40 soalan..lepas tu blah...sb umie ambik 1 paper jer..entah apalah resultnya nanti..hehhehe

untuk menghilangkan rasa gusar kata hati ni
balik rumah..nak sediakan menu berbuka..tekak ni terasa nak makan susu jagung+laici la pulak...
so, menu berbuka umie kalu nak tengok lebih lanjut..jenguk la kat

dapur umie





No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...