Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, August 09, 2010

Minat yang sama...

assalamualaikum....dan morning u all...
akhirnya dapat umie kembali berblogging setelah beberapahari x dapat nak berblogging sb bz dan xda benda nak update....

so hari ni umie nak mulakan n3 umie nak cerita pasal minat umie dan mr. hubby...
dah namanya jodoh Tuhan...umie dan mr. hubby ni memang ada minat yang sama...
umie dan mr.hubby memang minat sgt main ping pong...
b4 ni sblm kawin umie pernah main ping pong ngan mr. hubby di ofis sb kat ofis ada provide meja ping pong..lagi pun umie dah start main ping pong ni sejak umur 12 thn...itu pun meja dan bad ping pong wat sendiri..mana mampu nak beli..

so sekarang ni dah ada teman nak main dan minat yang sama...mr. hubby pun belikan la meja ping pong ni..hehhee....best...
ada meja ping pong sendiri kat rumah..bila-bila masa boleh main...
kat rumah ada 4 bad ping pong...semuanya umie xleh nak guna...


mr. hubby beli meja ping pong brand ni....hehehhe


then atas sb tangan sakit guna bad ping pong yang biasa tu..umie beli bad ping pong yang baru...harganya rm29.90 jer...dapat diskaun 10%...nasib baik bad ni ok...boleh nak smash mr. hubby dan guna back hand pun ok..hehhehe....

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...