Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, August 17, 2010

Hospital lagi....

no..no..no...kali ni bukan nak g jumpa doktor tp nak g farmasi ambik ubat...
semalam memang sepatutnya umie ambik bekalan ubat kat hospital...tp..hehehe...
balik dari exam x teringat pun nak g hospital..mlm sblm tu mr. hubby dah tanya bila nak ambik ubat..umie memang ingat tarikhnya...tp sampai ke hari nak g ambik ubat boleh pulak terlupa...
umie perasan pun time kul 3 ptg gitu..nak g pun antara 2 sb umie takut kalu dah sampai sana farmasi tutup lak nanti...

so petang semalam..ambik mr. hubby kat ofis sb kereta umie bawa..umie sendiri sukarela nak p ambik walaupun ada motorsikal tinggal kat ofis..
so..hubby kata jom g hospital mana tau farmasi buka lagi...tau jerlah petang-petang balik kerja..mesti jalan jam kan...so, umie dan mr. hubby ikut jalan luar/highway nak g hospital..nasib baik sampai sana sempat lagi..umie antara org the last ambik ubat..org kat kaunter tu pun dah muncung jer...apa la...xkan sekejap tu pun nak muncung dah..bukan sengaja pun nak ambik lambat kan..lagipun umie terlupa sebenarnya...
entah la..sejak akhir2 ni umie ni dah makin pelupa..kenapa ek...




nilah keadaan farmasi time tengah tunggu turn umie nak ambik ubat..time ni pun kul 5++..umie pun x sure tutup kul brapa farmasi ni..

2 comments:

  1. akhir juak farmasi ya tutup owh..banyak gilak pikir kitak kali nak, yalah pandei jadi pelupak

    ReplyDelete
  2. makin lakai u..dun lah menak dun..hehehehe

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...