Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, August 22, 2010

Buhsan yang melanda...

selamat petang u al...dah prepare lauk berbuka ker atau nak beli jer kat bazaar ramadhan tu jer?
time ni umie masih di BP..esok baru balik sb ambik cuti esok hari..

hari x kuar g mana-mana...buhsan dah ni...dah la line tenet ni mcm ciput jerr...pakai broadband..nak update FB dan Blog pun susah...nasib baik ada hp boleh nak jadi bahan utk ukar broadband tu...

hari ni xtau nak masak apa dah...mr. hubby nak ajak g bazaar ramadhan kat Parit Sulong...
kejap lagi kot...1/2 jam gak perjalanan nak ke sana...kat BP ni pun ada gak baazar nyer..sekadar nak menghabiskan waktu jer nak g jauh-jauh...hhahahha

oklah...tu jer la nak update..ada masa nanti umie update lagi k...



1 comment:

  1. Kmk sik pergi bazar ramadhan arituk tek. Malas mok kuar hehe.. Makan apa jak yg ada lam peti ais, masak simple2.. :P

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...