Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, June 17, 2010

Kat IKEA beli hanger....

Bismillah....

Hari Sabtu lepas...lepas melawat adik ipar..umie dan mr. hubby bawa la my MIL g jalan-jalan ke IKEA...dia pun baru 1st time ke sana..actually..ada tujuan gak nak ke sana...
hari tu punya la ramai org..masuk parking P1...last2 dapat parking kat P2..nasib baik la dengan ngan entrance...


ni pun gambar ambik time nak balik dah..tunggu mr. hubby kereta....



ramai nyer org beratur time nak bayar ni....sempat lagi ada budak tu tidur kat kerusi menunggu...umie apa lagi..mr. hubby tengah beratur..umie lak tmpang duduk jap..hehhe..sblm nak jalan-jalan kat ikea tu..kena solat dulu then makan..kalu tak nanti xsempat nak makan dan solat..biasalah, kalu g sana..umie order meat ball...hehhee..sedap...




hanger ni la yang umie beli tu..hanger ni dah org booking...b4 ni pun umie ada beli gak hanger ni utk sendiri tp kali ni..ada org order 4 biji, my MIL beli 2 dan umie sendiri 1...harganya maut jugak la..rm26 gitu..



rasanya pasar mlm pun ada gak..tp umie x pernah jumpa lagi...

u all tau x pasar mlm mana yang jual dan ada jual secara borong x? umie nak beli ni...hanger ni pun dapat sambutan dari customer umie....
lagi satu..umie nak tau la ada sesiapa yang jual secara borong utk tudung yang rozita che wan pakai dalam cerita Aku Terima Nikahnya..tu...????


kalu sesiapa yang tau tu..meh la bagi tau umie..customer umie nak order la...

2 comments:

  1. me dh beli hanger camtu tp beli @ pasar tani putrajaya...

    ReplyDelete
  2. fara:brapa harganya...umie nak p borong ni..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...