Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, June 11, 2010

F50 adizero is the lightest boot ever made by ADIDAS

Bismillah....

Alhamdulillah....kerja gak umie hari ni..mana x nyer..balik dari mengambil dan mengantar mak mertua dari Bt Pahat balik kerja...then nak kena hantar ke rumah adik ipar di Sg. Buloh...alhamdulillah...sampai juga rumah di Putrajaya pada pukul 3.00pagi..

pagi ni sampai ofis..terus segar tengok kempen masuk inbox email untuk di iklankan..di war-warkan kepada peminat bola sepak..sekarang ni pun tegah demam World Cup tp syg umie x tengok pun...

So kepada sesiapa yang berminat dengan bola sepak ni, mesti teruja dengan kempen Adidas anjurkan ni...
sesiapa yang nak sahut cabaran Adidas..jomla kita join kempen ni...

clik pada gambar utk keterangan lebih lajut..chaiyokkk.....!!!!


No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...