Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, May 09, 2010

Not feeling well??

lBismillah.....


hari ni umie rasa x sedap badan.. kepala asyik pening dan pusing-pusing jer... nak kata x cukup rehat..rehat cukup... sekarang ni umie dah balik Putrajaya.. itu pun balik petang semalam...

minggu lepas umie asyik pening jer.. kalu wat kerja tunduk tu mesti pening... adakah umie low blood ker? tp sblm ni doc ada mention kemungkinan umie boleh low blood sb kalu ikutkan umie memang ada masalah kesihatan tp still under control not to worry.... umie still boleh maintain jer... aku memohon kepadaMu Ya Allah... pulihkan lah kesihatan hambaMu ini.. sesungguhnya Engkau Maha Mengetahui segala kemampuan hambaMu menerima dugaan dariMU ini... amin.....

gambar sekadar hiasan..hehhe



2 comments:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...