Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, April 28, 2010

Shape World

Bismillah...

Dah agak lama jugak la umie xda wat n3 kan..yang ada pun n3 luahan perasaan je la kan...

so n3 kali ni dah kira basi la jugak..dah seminggu terperuk kat dalam hp umie gambar ni..then hari ni baru nak wat n3 pasal ni...

Selasa lepas umie g UKM...g Kolej Keris Mas tuk jumpa someone...
actually umie g sana sb nak beli something...bukan nak sambung study tau...kalu nak sambung study..insyaAllah..kalu umie dah ready nanti umie memang nak sambung blajar...

sebulan yang lalu umie ada dengar la pasal Herbalife..u all pernah dengar x? bulan 3 yang lepas...time umie balik ke Sarawak..member umie ada cerita yang dia sekarang ni tengah dalam proses nak kurangkan berat badan....so dia pun minum la Herbalife ni...adalah kurang ckit beratnya...dari 3 angka KG ke 2 angka KG...u all fhm x tu...xleh la sebut berapa beratnya tu..u all faham lah sendiri yer..hehehe

time tengah ronda-ronda jalan-jalan kat PKNS Bangi tu..mr. hubby mcm terbuka hati je nak dengar penerangan tentang produk Herbalife ni...actually..produk ni dah lama dah ada kat pasaran cuma umie dan mr. hubby ambik endak x endah je dengan adanya produk ni sehinggalah terbuka hati nak membeli...nasib baik no hp budak yang jual produk ni..umie masih simpan lagi...umie tengok gak la perkembangan budak yang jual ni..dari badan dia berisi then boleh slim memang ketara la perbezaannya..sekarang ni maintain je dengan berat badan tu...



ni la Kolej Keris Mas tu...tempat we all tunggu budak Azizah ni bawa barangnya....





ni la set yang umie makan sekarang ni..kalu nak betul² turunkan berat badan kena disiplinkan diri..alhamdulillah..dah seminggu umie minum ni..dah kurangn 3kg...nasib baikla pilihan umie ambik tropical fruit betul..kalu ambik coklat..mungkin susah gak nak telan ni sb minuman ni kena minum dengan minuman sejuk...barang ni kos nya RM293.oo... nasib baik bukan umie yang beli..hehhehe....thanks mr. hubby... lepas ni umie kenala save kan duit nak beli benda ni sb yang 1st ni mr. hubby support beli.....insyaAllah...umie harap umie boleh la turunkan berat badan kerana sekarang ni umie memang kurangkan makan...kalu u all tengok status umie kat facebook memang jarang dah letak status makanan ke, makan ke...just ada lapar, buah tu jer....perut pun dah naik sebu dibuatnya...

u all pun kalu nak try..boleh gak try ni...1st time minum tu memang asyik nak ke toilet je..tp bukan buang hajat besar tau hajat kecik je...sebab kalu minum ni kena minum byk air baru ada kesannya....so..see u all lagi lepas ni..kalu ada perkembangan yang lebih baik lagi..nanti umie story² lagi yer...hehehhe...ttatatata

4 comments:

  1. umie makan herbalife ni ada rasa nk berak2 tak tak pon rasa lapar jek ke..ader apa2 effect tak

    ReplyDelete
  2. wau... mahalnye... :) kene minum betul betul ni... :)



    baca i punya entry gak ye.. klik bertubi-tubi kat sini >>BAGAIMANA NAK JADI BLOGGER YANG DIKENALI RAMAI DENGAN BERKESAN !



    ReplyDelete
  3. atoyis: hari pertama minum mahu kencing saja..berak2 tu ada x kerap...kalu lepas makan je akan pergi toilet tp normal la...effect lain xda cuma rasa lapar..kalu rasa lapar makan buah je...then kenyang..hehehhe

    ReplyDelete
  4. aiz: mahal..kena ikat perut ni nasib baik utk 1st time minum ni hubby umie yang belikan..hahahha

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...