Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, April 05, 2010

sedang berkursus...bukan kurus yer....

Bismillah....


ok..utk pengetahuan u all..umie tengah berkursus di IPN, Sabak Bernam ketika ini...
umie start kursus dari 5 hingga 7 April 2010 tp petang semalam umie dah sampai sini dengan menaii bus IPN selama berjam-jam....tolak dari Putrajaya kul 2 then singgah jap kat KL Sentral ambik org kat sana pulak...u all tau jerla jamnya KL tu...
jauh juga IPN ni..ingatkan dekat jer..umie dok dalam bus pun dah x senang duduk...sakit pinggang dan kaki pun lenguh...
sampai IPN kul 630 ptg gitu...
so far keadaan kat sini best gak la..biliknya seperti hotel..ada astro..peti sejuk seperti peti di rumah...bilik air besar dan ada 2 katil single...hehheheh

so ok..setakat tu jerlah dulu umie nak hapdet hari ni..memandangkan masa rest ada 1 jam je lagi ni..harus gunakan sepenuhnya...hehhehe....petang karang ada aktiviti lak nak g makan mee udang di BNO (Bagan Nakhoda Omar)..nak try la mee udang kat sana....chaw chin chau....


2 comments:

  1. heheheh, bunyi seakan2 sama kan?.. ;p

    take care yaaaa..

    ReplyDelete
  2. wah sian cik abang kena tinggal..hihi
    ina pun bakal kena tinggal jugak ni..huby kursus sampai jumaat tapi dia dah siap roger parents dia mai teman..
    katanya kursus..tapi tadi dia kol inform malam dia balik..hihihi

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...