Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, April 01, 2010

MyLook..betul ke ni????

Bismillah....


u all dah tau ker pasal gambar kat atas tu....kalu x tau..meh terjah...
bendani mcm seacrh engine mcm google jugak...kalu kita guna ni boleh dapat income..kalu nak tau..try la..baru tau..byk mana kita boleh dapat earningnya...hehhehe












kat bawah ni la jumlah umie dah dapat setakat ni....umie dah register mlm tadi lepas meronda-ronda ke rumah Mrs. K...hehehhe...thanks k..sb promote benda alah ni...







3 comments:

  1. x salah mencuba ummie
    zana pun dah register 4 hari yang lepas....and happy giler bila earning bolah di banggakan kalau nak di bandingkan ngan nuffnang...hu hu hu....

    lagipun free jer kan my look nie....mana tahu mmg betul2 dpt...

    ReplyDelete
  2. lana pun dah join dah .. aloh free tu sbb laju je join .. wait n see ler..betol ke idak..

    ReplyDelete
  3. betui ek?? ohh kalu yg leh dapat $$$ ni mula laaa lajuuu

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...