Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, March 31, 2010

xda masa

Bismillah...

dah 2 hari umie x berblogging..just blog walking jer
dah 2 hari ni sibuk la pulak sb nak preparekan semua benda utk Induksi bulan 5 ni..
azam baru ni..nak kena settlekan urusan Induksi ni..biasanya dekat² nak kursus baru nak bertungkus lumus...mana nak cukup masa

pagi tadi umie ikut pegawai g survey tempat then nak confirmkan tempat tu utk Induksi bulan 5 ni..so far tempat tu ok then pegawainya pun senang nak berurusan..
tempat yang umie maksudkan adalah Jabatan Pengangkutan Jalan Malaysia, Air Molek Melaka..kalu org Melaka tu mesti tau mana tempatnya kan? tadi masuk sana mcm jauh je tempatnya...mula² tengok sign board 15km dari Bukit Katil..jumpa sign board 10km...jalan lagi..dah jumpa 10km..nampak lagi sign board 6km...eh..napa xsampai-sampai lagi..kot kot la jalan ni sukat ikut helikopter kot..hehhe...last-last jumpa 4km pulak..baru la ktorg sampai ke tempatnya...kata pegawai kat situ..kalu nak ke bandar ambik masa selama 20 minit ikut lebuhraya AMJ..tadi lebuhraya tu pun xnampak...so we all balik terus ke Putrajaya...umie sampai ofis kul 4 ptg lebih...then 430ptg umie dah balik rumah..sekian saja laporan dari umie..hehehhe


2 comments:

  1. SEMOGA SUCCESS...dan berjaya dlm bidang yang diceburi..teruskan usaha..

    ReplyDelete
  2. eddy: thanks 4 ur support..hehehhe

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...