Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, March 29, 2010

Bapa Merogol anak sendiri

Bismillah....


umie nak minta pandangan u all la pasal tajuk n3 umie ni..

"BAPA MEROGOL ANAK SENDIRI" tanpa pengetahuan org lain..telah merogol kedua-dua anaknya dan mengugut akan membunuh anak tersebut dan telah dirogol sejak berumur 12 tahun sehinggalah berusia 18 thn??

dari segi pandangan u all kan ..nak wat mcm mana tu...??

patutka si ibu menceraikan suaminya?

sekiranya si ibu tidak ingin menceraikan suaminya tp membiarkan anak membunuh diri atau melarikan diri?

apakah masa depan anak tersebut??

patutkah kedua-dua anak tersebut dipersalahkan keran menghumban bapa sendiri ke penjara??

patutkah keluarga sebelah bapa tersebut menyalahkan kedua-dua anak tersebut dan menganggap mereka bodoh kerana memenjarakan bapa sendiri??





15 comments:

  1. Nang tolol bha...x dapat dibayangkan knak bapa sanggup molah dak ya....apa di otak nya ya kah....mun ngandong klak mok di tunggah apa anaknya ya, cucu?

    ReplyDelete
  2. EDDY DY: kali nang tolol juak kali owh..hahha..yalah tek kmk pun fikir juak..mun biak ya ngandung..apa ndak di tunggah anaknya ka?

    ReplyDelete
  3. suami camni xlayak digelar suami
    ni binatang punye keje

    ReplyDelete
  4. joegrimjow: memang betul...memang binatang..sanggup dia lakukan sejak budak tu sekolah rendah lagi...

    ReplyDelete
  5. ya bru masa skarang..mun nya dah besr lak mun nya anak pompuan mestinya nanya sapa wali nya....giney mak nya mok madah klak owh...and giney rasa anaknya klak mun nya taok bapanya ya sebenarnya nenek laki nya kedirik...pas ya giney asa bf and bakal mertua nya...sanggup nerima nya klak kah? Benda nyaman nok berapa minit jak boleh ngancor hidup org berketurunan lamanya...nang x pandey pikey org tua ya bha...

    ReplyDelete
  6. Salam

    Dilema untuk mengheret pesalah di kalangan ahli keluarga ke muka pengadilan.

    saya rasa.. kesalahan merogol anak kesalahan yang amat berat.

    Kalau ada orang menyalahkan kerana menyebabkan bapa itu dihukum... sepatutnya orang itu melihat hidup anak2 itu lebih terseksa berbanding hukuman. Jauh berbeza. Orang bersalah memang patut dihukum.

    Kalau bapa itu satu-satu punca pendapatan keluarga sekarang.. bagi saya masih ada cara mendapatkan wang untuk urusan harian..

    ReplyDelete
  7. taau kau kes dun...heboh dah oo..masik ding anak dun..pregnant ank dun mai?

    ReplyDelete
  8. eddy: susah juak nak oo..situasi kedak ya..semuanya rasa serba salah...

    kak irtiyah: benar kata akak...rezeki ada di mana-mana..hukum bunuh je lah lelaki tu..nanti dia keluar penjara nanti ada dia cari budak tu lagi nanti...

    erol: mestilahkan taau ooo...nakan GB elau mai? kau pun muan hubung kait ngan anak umek dun..jipau 1x ngan kau..sakit hati kau duding apak dun..masik suding anak dun mcm dun..

    ReplyDelete
  9. haih..
    trauma jak lah anak..
    kempang ati manusia zaman kinek tok..
    anak dirik pun boleh berselera..
    janji nafsu kedirik di lepas..

    mun kmk alu dikapak mek jak lah orang gia..sik layak idup..

    ReplyDelete
  10. aih..dah komen tek alu ilang..

    anyway, nasib anak yang kmk kesiankan..traumalah sidak.. anak kedirik pun boleh berselera..hairan..
    janji nafsu kedirik dilepas..

    mun kmk, alu dikapak mek jak orang nak molah gia...gantung rah kapal tangki..

    ReplyDelete
  11. Felicia F. Ramzi: yalah tek...apalah pandangan masyarakat ngannya duah ya kelak owh...nang trauma..anak nya boleh madah gik.."alhamdulillah bapak dah kenak tangkap" lega na juak hati cdak duak ya...

    ReplyDelete
  12. eh...erol..kan taau kakar melanau ka? muskil kau eh..

    hai kak, jumpa kembali. sabai ku ngah Smart Is The New Sexy. hehehe

    ReplyDelete
  13. Beautiful Stranger: hahahah..baruk taau erol klakar melanau ka? hehehhe...

    yuk..ingat kau kan...hehhehe

    ReplyDelete
  14. mungkin dia boleh insaf. mintak jabatan kesihatan "kemili" anunya supaya dia tak dapat ulang perbuatan nya lagi. Anak dan isteri nya akan selamat dan dia tetap boleh bekerja untuk menanggung keluarganya jadi keluarganya takkan susah.
    kesimpulannya hukumannya adalah kemili-Wallahhualam

    ReplyDelete
  15. Think about the future of anak-anak ya,sik lah nak nandah anak rempuan 2 org ya jadik macam ya.Mun dgn masukkan bapak ya dlm jel akan mengubah bapak ya...why not.Bapak ya bkn bapak dah mun 'makan' anak.Masa depan anak-anak perempuan masih jauh,bapak ya suruh jak diam dlm jel ya ney tauk leh betobat..harap2 bertobat ndak!!

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...