Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, April 09, 2010

1st time nak g ni....

gBismillah....

u all tau x..ni 1st time umie nak g ni..tau x umie nak g mana?
umie nak g GENTING....
mesti u all kata umie jakun ka..sb dah masuk 4 tahun dah dok putrajaya then ni la 1 st time nak gi...bukan xda niat nak pegi..member ofis dah byk kali gak ajak g tp hati x terbuka lagi nak pergi..tp alhamdulillah..mr. hubby izinkan umie pergi kali ni sb dia pun ikut sekali..hehhee..
umie g sana ngan budak ofis
so..u all tunggu je lah gambar2 yang we all akan ambik yer..jgn jeles tau..hehhehe...



1 comment:

  1. umie, best dak? ina bukan tak suka p genting tapi ina bukan jenis yang extreme sgt..game2 kat situ byk yg sesuai utk org yg sukakan cabaran ganas2 tu..hihi so jarang sgt p sana..rasa mcm membazir je sebab tengok jee org main, nak main kecuttt..main cawan gergasi je

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...