Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, April 12, 2010

Genting Part 1

Bismillah....

assalamualaikum....hai..hello... u all...lama dah umie x hapdet blog ni...
byk benda umie nak hapdet tp kemalasan telah melanda so..hari ni baru ada kerajinan sikit sb pagi td byk kerja..time rehat gini la ada waktu nak hapdet blog ni...

1st off all kena tayang dulu muka ni..hehhehee









hari ni umie nak hapdet pasal trip umie ke Genting...1st time tau umie g ni...
umie g ngan budak ofis....





inilah dia...kak zah, ira, kak takuni, kak dyg n kak za...





ina, ecah, lea dan sham...





tengok je muka slumber kat atas tu tp padahal..Tuhan je tahu...umie ni gayat tau tp bukan tahap kronik la..duduk lak bahagian depan.memang x nak tengok bawah...tengok depan je..jantung ni dengup memang bit dia dah serabut dah...





hotel tu memang dah nampak dah..tp makin dekat rasa makin lambat je benda alah tu nak sampai...takat ni memang tinggi la..kalu jatuh..Nauzubillah...




ni pulak just warming up dulu..umie memang xnak naik langsung...ecah, ina, kak zah, lea dan ira pun naik...selain tu mr. hubby lak trip yang kedua..dia larang umie naik sb takut nanti umei pening..sekali tengok..mr. hubby turun dari sana pun pening jugak..nasib baik bawa minyak ingin sapu kat kepala....hahhahah




takut wooo....tengok benda alah ni pusing..maunya rantai buaian ni terputus..habis la..sb tulah umie x berani nak main apa-apa games kat dalam ni...malang x berbaukan...hehhehhe


dah selesai diaorg main buaian tu..we all masuk la ke rumah Beryl's ni....suka bena woo... tengok coklat kat dalam ni...strawberry cicah coklat ni tergantung je kat atas pokok..hehhehe



siap posing lagi kat depan rumahnya ni..kalu la replika yang ada dalam rumah ni boleh makan.memang umie dah petik dah...then makan coklatnya.....



ni pulak siap tadah tangan nak tunggu coklat tu jatuh...seronok lak time kat dalam ni....




ni pulak jam..rasa nak kunyah je benda yang mcm coklat tu....time kat dalam ni umie x beli lagi coklatnya...umie ada beli gak coklat tiramisu tp time dah balik baru beli...sb masih jauh perjalanan ni....ok..net n2 umie sambung lak part 2 k.....

2 comments:

  1. uishhhhh..jgn la mintak runtuhhhh..
    tapi banyak kegiatan sik bagus sia, ney tauk tuhan nak nunjuk nak oh..

    kmk dah beberapa kali juak pergi ke genting tapi kenakkah dri dolok kmk nang sik minat oo.. first, kmk sik tahan jalan nait ke genting.. bengkak bengkok sampey atas palak kmk bengkak bengkok juak..alu masuk jamban uwek uwek..

    berapa masuk dlm theme park ya ho?

    ReplyDelete
  2. hehehe..kmk just takut jak..mun ktk make cable car ya mungkin ok ckit kot..rlaz jak..mun driving pun tok memang la pening palak sampey atas..kmk ambik pakej bus, skyway, outdoor ya just rm41 jak..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...