Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, April 13, 2010

Genting Part 2

Bismillah...
ok...hari ni umie nak sambung Genting Part 2 pulak...rasa lemau jer nak taip pjg-pjg ni....
biar je gambar ni bercakap-cakap boleh....hehhehehe





lepas dah bis ronda kat Beryl's dan buaian tu we all naik atas pulak...
time ni member umie tengah tunggu turn nak mian space shot tu..so umie dan mr. hubby ronda-ronda la ke Dinosaurland ni...




ni view ambik dari atasnya...nampak la 1 Genting ni....

ada jambatan gantung




batu besar ni pun boleh wat posing



lepas tu turun bawah lak...time ni ktorg 5 je yang tinggal..6 org member umie main tengah main roller coaster... u all layan je lah gambar umie ni..mr. hubby yang p ambik gambar ni pun geleng kepala tengok isterinya ni..hahahha



kat public phone pun boleh jugak..... ada 1 lagi tempat umie pernah tengok public phone ni time umie jenjalan ke Sabah...ada 1 @ 2 biji public phone ni kat Jeselton Town di KK.



dengan en. Energizer pun umie boleh posing gak...hahhaha



ni pulak mr. hubby ajak umie g naik boat ni...kayuh boat la....padahal..umie kayuh sikit je..then mr. hubby yang penat kayuh..hahahaha



then masuk Pirate's Train ni pulak...bukan ada papa pun kat dalam ni...saje je..hahhaha...


ok..tu jela utk n3 Part 2 ni..nanti sambung Part 3 lak...last kat Genting....

u all layan je gambarnya yer...

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...