Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, April 20, 2010

Birthday Boy....Amirul

Bismillah....



umie ni asyik cerita basi je kan..dah la baru hari ni nak update...dah brpaa hari x hapdate blog ni....

n3 ni mengenai birthday anak kawan umie...


ni amirul..ni la birthday boy yang sambut birthday tu..ni anak 1st member umie...mama si amirul ni ofizmate umie dulu then sekarang ni dah bertukar ke Bahagian Perumahan Putrajaya sebagai PA.....


Happy belated birthday mirul...baru hari ni aunty umie dapat upload gambar ni kat fb then publish kat blog ni pulak...hehhehe



ni pulah Allysha....comelkan...ni second anaknya...tahniah..dah dapat sepasang dah tu kak shar....




nampak je orgnya kecik tp..lincah gak ni...




nilah dia mama si Amirul..Kak Shar....org Kedah...nampak chubby ckit la pipi kak shar..tu tandanya dia bahagia...hehehhehe..kak shar..ada niat nak tambah lagi x? hehehhe



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...