Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, April 18, 2010

Doa....

Bismillah....

Ya Allah...Kau dengarkanlah luahan hati hambaMu ini Ya Allah.....
Sesunguhnya aku ni hanya insan biasa yang hanya dapat berusaha dan menadah tangan kepadaMu untuk memohon dariMu...

Dengan izin Kau...segala-galanya akan mengubah nasibKu Ya Allah.....


nota kaki: umie sedih dengar lagu tentang pembuangan bayi tu...kenapa la korang kejam sgt nak buang bayi tu... u all x kesian ker pada org blm dikurniakan anak ni(termasuk umie) diaorg berusaha nak dapatkan zuriat tp u all senang-senang je nak buang gitu je kan...xda ke secebis rasa kesian korang apda anak tu...xpasal-pasal umie boleh teresak-esak menangis mengenangkan nasib diri yang blm mempunya zuriat ni...tp umie tau Allah swt lebih mengetahui segala-galanya..

5 comments:

  1. betul tu umie.. kita yg susah nak dapat ni terasa sgt sedihnya bila dgr pasal buang2 baby ni.... kita pun selalu menangis bila mengenangkan anak.... tapi nasib baik husband memahami..... mgkn ini dugaan utk kita.. sama2 la kita bersabar....

    ReplyDelete
  2. pearl pink: samala mcm umie..suka jer org lain dah pregnant..dah ada anak..tp tiap2 hari kita menunggu saat-saat tu...

    ReplyDelete
  3. Anak itu rezeki. Tiap2 anak ada rezeki masing2...yg buang anak tu bertaubatlah sbb di akhirat klak anak2 ini akan bertanya kepada si pelaku mengapa mereka di bunuh?

    ReplyDelete
  4. sabar umie, umie baru kawen je.. jgn nangis and stress..nanti hormon dlm badan terjejas..relax je, yang penting "usaha" kena lebey hihihii

    ReplyDelete
  5. rezeki masing2...

    ade stgh org, rezeki nye cepat...

    byk2 berdoa ye umie..~

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...