Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, March 16, 2010

Sambungan Parking oh Parking

Bismillah....


Morning....sblm umie nak wat n3 umie ♥ Menghitung hari..detik-demi detik ♥ ni....umie nak sambung sedikit cerita pasal Parking oh Parking...
hari ni umie datang kerja awal seperti biasa...
sebelum ni parking kat bawah blok ofis jer tp hari ni parking kat belakang ofis pulak..tempat parking yang disediakan...

pagi tadi pun dah jammed kat parking bawah ofis umie ni sb diaorg dah tahu yang hanya pas masuk tertentu je boleh masuk kat situ tp still jugak nak nerai pas standard tu..hehhehe...
so..berlaku la kejadian yang menyesakkan jalan...
kiri kanan memang dah penuh kereta parking...

pukul 9.00 pagi umie dah jenguk kat parking belakang tu memang dah mcm ikan sardin..bayangkan la..kiri kanan org dah parking...then tengah² jalan tu org boleh pulak sumbat 3 buah kereta kat situ..mcm mana tu?

yang seksanya org yang balik 4.30 petang...balik awal..nak keluar kalu urusan urgent jadi x urgent dah gini...

balik petang semalam pun..kesian ramai yang dok tunggu org alih kan kereta..kalu yang x tarik hand brek ok la..yang jadi masalah nya org yang tarik hand brek ni..dahla x tinggalkan nombor telefon..just wat note call ali..nombor hpnya mana??? mungkin dia terlupa kot atau mungkin dia rasa dia aje yang ada nama ali..hehhehe..boleh gitu...??

kesian gak tengok org yang balik 4.30 tp xleh nak balik awal sb kereta kena block...tercanguk la duduk sampai org tu datang....ada yang balik 4.30 tp dah tunggu org alihkan kereta 5.30 baru boleh balik then ada gak yang tumpang org lain balik rumah then kereta tinggal kat parking tu jer..

apa dah jadi ngan tempat parking ofis ni...?






No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...