Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, March 15, 2010

Parking oh parking

Bismillah...

amboi..hari ni umie dah wat n3 ke 3 dah ni..rajin betul lak hari ni sampai 3 n3 dah umie publish..

hari ni..diorg dah rombak balik pasal parking kereta kat blok tu..dah la sekarang ni parking x cukup..then parking pelawat pun dah xleh nak parking suka hati dah...
kalu dah parking belakang tu penuh..habis tu org nak parking kat mana??

sekarang ni parking lot kat padang tu pun kereta dah berlapis-lapis mcm kek lapis dah..nasib baik x leh makan( ada gak masa nak gurau..hahaha)

kesian umie tengok kalu sesiapa masuk kul 8.30 pagi..sapa masuk kul 8.oopagi pun mungkin sesak je nak cari parking...tp nasib baik la umie masuk kul 7.30pg..masih banyak lagi parking time tu...

pagi tadi..xpernah kawan umie ni datang awal sblm kul 8.00 pagi dah sampai ofis sb kejar parking..padahal dia masuk kul 8.30pagi...

hari baru 1st day..ramai dah merungut pasal parking ni...


u all tengok la parking ni..ni tpt biasa umie parking..hari ni..kereta yang parking kat sini boleh kira ngan jari jer...mcm mana nak buat ni??

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...