Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, February 05, 2010

Tea time....at secret recipe...

Bismillah....

ni pasal cerita sabtu minggu lepas....balik dari kenduri kawin anak PPT umie tu..umie dan mr. hubby terus terjah alamadan...beli barang kat carrefour then dah petang2 gini..hausla pulak tekak ni nak minum petang...so ajak la mr. hubby g SR ni...

ni la muka kehausan siap pakai baju kurung lagi tu..almaklumla baru balik kenduri...hhehehhe


umie order lasagna ni...tp kurang masin la..umie ni xla makan masin sgt tp kalu letak secubit ckit tu..ok la...
kek favourite umie...of coz la indulgence sb ada aiskrim..hehhehe

of coz la durin 4 mr. hubby


of coz tea pun kena ada sb dah minum petang kan...
watermelon..my favourite
hot choc ni mr. hubby yang nak...choc nya memang pekat tp x manis...ok la...

kerepek ni....entah apa la namanya...hehhehehe

rasanya dah 4 bulan umie x terjah SR ni bersama mr. hubby tp last month ada gak umie g SR ni bersama lea dan kak za...best gak g ngan diaorg ni...on kan je nak makan kat SR.....


Image Hosted by ImageShack.us

4 comments:

  1. bestnyerr.. kami satu rumah ni dh byk kali plan nk g makan kt secret recipe tp x jadi2 lgi.. tgk menu umie ni rasa mcm nk g skank jg. huhuu.. kek indulgence tu best jer.. insya'allah ujung bulan ni kmi serang secret recipe tanjung malim.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. hehehe...haida blajar lagi ker? terjah la SR tu...hehehe...makanannya ok gak la tp harga pun boleh tahan..hehhe

    ReplyDelete
  3. a'aa belajar lgi.. tggu loan masuk bru leh terjah.. hehehe..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...