Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, February 05, 2010

Balik kampung.....

Bismillah.....

umie nak balik kampung? cuti brapa lama? balik Sarawak ker?..no..no..no...bukan balik sarawak la...balik ke Batu Pahat je...Johore k....
to u all yang baru kenal umie..umie adalah Sarawakian...bukan Johorian k...my mr. hubby is Johorian...soalan kat atas tu memang wajib diorg akan tanya sb apa...sb apa?? sb...kalu balik sarawak mesti cuti seminggu...then..asal cuti jer mesti diaorg ingat umie nak balik sana....hellloooo....setelah dah berkahwin 1 thn ni...Batu Pahat tu jugak la kampung umie tau...kesian umie..kalu la sarawak tu dekat boleh balik naik kereta je..maunyer kalu ada cuti je mmesti balik tau...
dah la bulan 3 ni ingat nak balik gak..tiket pula mahal mencecah rm1000.00 utk 2 org...nasib baik la ada kawan kerja syarikat penerbangan....company dirahsiakan k...hhehehe....ni nak tengah usha dia la ni nak dapatkan tiket murah sikit..kalu dapat separuh pun ok dah tu...hehhehhe...alhamdulillah....
so balik kerja ptg ni nak balik rumah dulu then kemas nak balik BP...ahad lak balik ke Putrajaya balik...ada hal nak uruskan urusan ibu mertua ku nak g wat umrah..murah rezekinyer...sb dia dah byk kali dah pergi sana...
so..mulai esok umie akan bersiaran di BP pulak yer...bukan Putrajaya...
ermmmmm...ni nak ajak hubby la g Pontian ni..best gak kan...hhehehhehe



ok..nak kemas nak g kerja dah ni...sekarang kat rumah lagi..kejap lagi nak balik ofis tunggu mr. hubby balik solat jumaat ni...tatatatttatata



Image Hosted by ImageShack.us

4 comments:

  1. mau balik bp yerk..
    leh ler dating nie.....kot2 ler ummie turun kluang pekena roti bakar railway tu kan..leh ler calling2 zana kan....

    ReplyDelete
  2. cik apel: meh la..nanti boleh beli tempe byk2..hehehhe

    zana: ok gak tu...tp kena tengok kesibukan mr. hubby umie lak..tp rasa nya mcm dah kena black list la kereta umie tu sb x bayar kompaun parking..mcm mana tu? hehehe

    ReplyDelete
  3. happy holiday kak umie.. hv a nice day.. :)

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...