Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, February 18, 2010

macam² je...

Bismillah....


umie kan...makin doktor soh diet tp rasa nak makan tu makinla membuak-buak..
mcm mana nak buat ni???
mcm tak makan saman je doktor tu ckp...minggu depan hari Isnin nak g hospital lagi..nak kena cucuk....waaaaaaaaaaaaaargh.....sakit....x suka la gini...
pernah sblm ni umie kena cucuk ambik darah ada 5 kesan cucuk kat lengan dan tangan umie..sampaikan nurse tu beristighfar sb urat halus sgt then darah xnak kuar...
apa lagi..mengalir la air mata duyung kat situ..hahhaha...
mr. hubby boleh pulak dia gelak je...
kesiannya isterinya ni tau...

Isnin ni g sorang² sb mr. hubby lak g outstation...biasanya di temani mr. hubby...kalu g ambik ubat je umie xdala minta teman tp dah la kena cucuk...ssssssssssaaaaaaaaakkkkkiiiittttttttt...

apalak kaitan tajuk n3 ngan isi kandungan karangan ni yer..hahhaha...dah kluar tajuk dah ni..kalu cikgu BM umie dulu dia bagi markah 0 terus....pernah tau cikgu BM time sekolah rendah dia soh wat 5 karangan sb cuti sekolahkan pjg..setiap 1 tajuk tu pjg karangannya 10 muka surat..bygkan lah..nak wat mcm mana tu..nak pengsan cari ayat..ada sorang kawan umie tu lagi best..tulisan dia punya la kemas..teratur....kecik² je dia tulis...tp dah part wat karangan panjang 10 muka surat...hahhhhhhhhhhh...tu dia...tulisan besar gedabak...hahhahaha...

apa lagi nka cerita ek....?? tengah cari idea ni....bosan menunggu mr. hubby habis wat kerja ni..
hari ni tadi umie bawa buku nak baca...bulan 3 ni ada exam PTK...ada sesiapa yang dapat Aras 4 x?? meh la share² kat umie ni...1 st time umie dok exam ni umie dapat Aras 1..hahhaa..mana nak dapat Aras 4, esok nak exam baru nka study...apa ke jadahnya nak dapat Aras 4...hahhahhha

ok..setakat tu jelah kot...n3 macam² ni..nanti kita cerita lagi ek....umie nak g KL ni..ada gathering family mr. hubby....k..bubbbyyyy........



Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

  1. umie, ina pun tak suka laa bila kena cucuk2 ni..tak suka sgt2..sian kena p sendiri..ina masa pregy dulu kalau kena cucuk mesti nak p dgn huby jugak2

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...