Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, February 01, 2010

Kesinambungan ne wat u all terliur....

Bismillah.....


Kul berapa la mata umie nak tido ni...xper2..selagi mata xnak tido..kita teruskan wat n3 je yer..memandangkan umie bukan ada masa sgt nak update blog kebelakangan ni....
so..ni adalah kesinambungan dari n3 pasal mee kolok dan mee jawa tadi...sesiapa yang termissed n3 ni....click sini----->mee kolok dan mee jawa

sebenarnya org yang jual mee u adalah member umie sendiri...dah 6 thn umie x jumpa dia..alhamdulillah Tuhan memang nak mempertemukan umie dan dia akhirnya umie jumpa dia di Pasir Putih Putatan, Sabah....jauh lak tu..dia dan suaminya ni kawan umie sejak dari poli lagi.....sekarang ni dia dah ada keluarga sendiri dan dikurniakan 2 org anak perempuan yang comel...dan mempunya kedai makan sendiri....


so..kepada org Putatan, org KK ker yang nak merasa mee kolok dan mee jawa tu meh la datang je kedainya di Pasir Putih ni....kalu sapa yang familiar dengan jalan di Putatan ni memang senang nak cari...kedainya berdekatan dengan Belia dan Sukan Putatan...


Ni la wajah tauke kedai nyer..namanya Baiti.....


Ni pulak 2 org puterinya iaitu Dyg Yati dan Dyg Fika....comelkan....mr. hubby suka sungguh melayan kerenah dua beradik ni...


Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

  1. sure seronok bila berjumpa balik dgn sahabat lama..:)

    ReplyDelete
  2. umie, kalau mee jawa kat sebelah selatan, melaka dan muar memang banyak mee tu, kuah dia dari keledek dan letak udang kering yang dikisar..memang sedap

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...