Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, January 21, 2010

Welcome to Sabah

Bismillah....

alhamdulillah...tu la ucapan pertama umie time sampai kat Sabah...perjalanan yang agak lama la umie rasakan dari KL...ni bukan la kali pertama naik flight..dah banyk kali sb dalam 1 thn tu..2 kali akan balik ke Sarawak....


ni muka candid..mr. hubby ambik..panasnya...dahi pun dah berkerut....
sampai je kat Terminal 2 naik teksi then terus ke Hotek King Park..actually...hotel mr. hubby dah booked 2 hari sblm bertolak ke sini....then kereta sewa pun dah booked awal-awal...

rehat jap kat hotel then lepas solat Asar je umie dan mr. hubby g terjah Kg. Air..byk makanan laut..u all tengok la sendiri...

walaupun ramai yang jual harga maut jugak la..umie dan mr. hubby just makan udang dan sotong jer..sedap....

ok..setakat ni dulu..umie nak hapdet...next n3 pasal Gunung Kinabalu lak yer...tungguuu.....


Image Hosted by ImageShack.us

1 comment:

  1. wah melancong nampak.. hehe.. best nya kak umie.. puas jalan sia sitok kitak duak hubby ehh.. sampe sabah dah tak duak.. tok bikin jeles tok.. hahaha.. btw, enjoy ur holiday..

    ^_-

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...