Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, January 19, 2010

Land Below the Wind

Bismillah....


Hari ni umie cuti start dari 19-22 Januari 2009.....nak tau umie g mana...??
umie dan mr. hubby g bercuti ke Negeri di Bawah Bayu @ Sabah @ Kota Kinabalu....
ni 1st time umie sampai ke sana...n mr. hubby dah byk kali ke sana...ni la antara wish list umie utk thn 2010...hope thn ni...semua tempat dalam malaysia ni umie nak pegi...tinggal hanya Labuan je umie x pergi lagi..insyaAllah..kalu schedule kat KK x padat...ada gak keinginan nak ke sana sb dah alang-alang sampai sanakan..
Kawan-kawan doakanlah semoga umie salamt pergi dan pulang semula dan dipermudahkan perjalanan umie dan mr. hubby k.....
alrite....tu jela umie nak hapdet hari ni sb umie time ni masih di Putrajaya Sentral nak ke KLIA - LCCT then ke Land Below the Wind.....

~~TATA~~

Image Hosted by ImageShack.us

1 comment:

  1. semoga selamat pegi & pulang.. nnt story mory yeerr..tmpt2 menarik kat sane..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...