Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, January 21, 2010

Gunung Kinabalu

Bismillah....

Time umie wat n3 ni..umie masih kat Sabah lagi..kat hotel..tengah trelax2 sblm meneruskan nak g shopping dan nak meronda ke Putatan tengahari ni....
2nd day umie di KK ni...umie pun dah menjejaki kaki ke kaki Gunung Kinabalu...

ni la jalan sepanjang perjalanan ke sana...dengan awan ke kabus yer..tp udara meman sejuk la...



sampai je kat sana...ucapan Subhanallah tu memang x lekang dari bibir umie dan mr. hubby...sungguh cantik dan indah ciptaan Tuhan...

kalu sesiapa yang nak g masuk dalam hutan tu rujuk la kat mape ni yer...

kat dalam ni ada track untuk pejalan kaki dan utk kereta jalan sehala jer...kalu nak berhenti ambik gambar pun boleh....


kalu sesiapa yang datang ke sini memang x rugi....best....


awannya pun rasa dekat je.....


umie memang x lepaskan peluang ambik gambar berbelakangkan gunung ni....


makin umie dan mr. hubby nak balik, makin tu la puncaknya makin nampak...time ni kul 2.30 petang...cuaca x panas...sejuk jer...bernafas terasa udara yang segar.....



Image Hosted by ImageShack.us

4 comments:

  1. aieee best nya.. terngangak jap mek nangga.. haha..

    ReplyDelete
  2. ct..apa gik..embak la dedek g ctok..nang best..kawan kmk g pulau mamutik dan malukan rm36 jak pegi balit...murah dah ya..

    ReplyDelete
  3. a'ah..mmg best gi Gunung Kinabalu tu kan....singgah pekan nabalu x? kat situ pun best..ramai org jual souvenir....

    ReplyDelete
  4. eyza:umie x singgah pekan pun...hehhehe...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...