Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, January 27, 2010

Si Kembar berbeza saiz badan....

Bismillah.....


Dah beberapa hari umie x wat n3 kan...sejak balik dari KK tu, rasa mcm penat je....sekarang ni pun xberapa sihat ni..dah 2 hari umie gastrik...tu yang takut kalu gastrik ni..ambik 1 minggu gak kalu nak baik sakitnya....kaki pun lenguh ni.....
ada lagi sebenarnya n3 pasal KK ni umie nak tuliskan sini..tak pe...abaikan dulu..dah u all kepingin nak baca lagi pasal KK nanti baru umie postkan balik pasal KK yer....hehhehe

So n3 kali pasal anak saudara umie yang kembar ni..ni anak abg umie....rasa rindulak tengok gambar ni...gambar ni tadi telah di tag oleh member umie di Facebook....

ok...ni la rupa sikembar tu..time ni x jauh beza sgt saiz badannya...kalu x umie...ni time umurnya x sampai setahun lagi....yang sebelah kanan kawan umie tu namanya Afiq Arfan...dan yang sebelah kirinya pulak Afiq Akram...yang kawan umie ni pulak namanya Siti Mariyah..dia ni kerja di IPD Tumpat sebagai Inspektor Polis....


so now...ni la rupa kedua kembar tu sekarang ni....yang Afiq Arfan saiz badannya dah bertambah..Akram lak maintain kecik gitu jer....ni gambar raya thn 2009..alhamdulillah...kedua-duanya membesar dengan sihat....


Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

  1. wah wah semangat nya..best btui kalu dapat anak kembaq kan umie :)

    ReplyDelete
  2. best..kalu Tuhan bagi anak kembar kat umie pun bleh saja..hehhehe

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...