Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, January 13, 2010

Gathering di Zoo Negara Part I

Bismlillah....

Ni cerita last Sunday...umie dan mr. hubby g Zoo Negara seawal 1230 tengahari sb takut jam..kenala datang awal ckit...
sebenanarnya ri Ahad tu unit mr. hubby wat gathering sikit-sikit jer..saja je nak menikmati alam dan mengenal binatang di zoo ngara...hahahha..boleh itu?
Ni la 1st time umie datang ke Zoo ni...sblm ni pernah gak g Crocodile farm kat Miri..selain ada buaya..ada gak binatang lain....
ni la entrance Zoo tu....

sampai je sana...umie dan mr. hubby yang sampai dulu sb member lain x sampai lagi sb masing-masing ada kuliah then selepas kul 2 baru leh pegi...so mr. hubby pun antar msg kat diaorg dan inform pasal keadaan cuaca dan we all yang samapi dulu....1st tempat yang umie pegi adalah sebelah kiri....

1st haiwan yang umie tengok adalah ini....Zirafah....memang tinggi..rasa nak naik je..mula2 tu geli la jugak tengok...
then gajah...gajah pulak tengah simbah air kat badan dia....
ni pulak unta...di padang pasir tp gambar ni pulak bukan kat padang pasir ya tp di padang rumput..hehehhehheh.....

ada g taman burung..dapat tengok mcm2 burung dan burung enggang la paling banyak....

ni Part1....so tunggu part seterusnya dari umie yer....

Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...