Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, January 13, 2010

Gathering di Zoo Negara Part 2

Bismillah....

N3 ni pulak sambungan part 1 tu...umie masuk ni ambik oakej rm25..semua tempat umie boleh masuk termasuk la tempat serangga..kalu yang beli tiker rm 20..dia x kasi masuk tempat serangga dan rama-rama ni....

ni time masuk kat taman rama-rama tu..pada mulanya umie dah keluar dari tempat serangga ni tp x pegi lagi taman ni...so..terpaksala masuk balik..nasib baik boleh masuk..kalu x melepas la umie nak g tengok rama-rama....


ni lah antara spesis rama-rama kat sini...nak kata byk tu x la jugak..ok la..boleh lagi tengok sentuh rama-rama ni..ada yang bertenggek kat atas kepala kita pun ada gak...hehhehe

lepas tu umie masuk pulak rumah untuk haiwan reptile ni..u all tau jela apa haiwan yang ada kat sini....ada buaya, ular, kura-kura, tuntung, katak dan byk lagi la....
tengok ni..hijau bena warna ularnya...entah apa la namanya...
ni pulak ular albino..memang glamour juga la ular ni..kawan umie siap pesan soh bawa balik nak wat sup..hehehhe...dia bergurau jer tu...hehehhe

umie ni ambik byk gambar haiwan je kan...xper-xper...n3 lepas ni umie ambik gambar org lak yer....tungggguuuuu

Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...