Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, January 13, 2010

Gathering di Zoo Negara Part 3

Bismillah....

sebelum umie sampai ke tempat mula umie masuk...last haiwan yang umie jumpa la ini..badak air...hehehe...kalu umie dan mr. hubby gelarkan adalah brown hyppo...biasa dengar blue hyppo kan..hehheheh
brown hyppo....licin je kulitnya....

dah penat berjalan..habis pusing semua zoo tu...umie pun ajak mr. hubby naik tram ni pulak rm3.00 je per person...then g ambik sekali gambar..takut yang tertinggal sb umie sekarang time proses nak buat scrap book....umie nak kumpulkan semua sweet moment bersama my hubby tersayang sb...mr. hubby dah janji...apa yang umie nak buat dan ke mana umie nak pergi...mr. hubby akan teman kan umie....so sweet........ i'm happy for that....i love my hubby so much....

ni la wajah-wajah pergi tu...saiful, adi, masri, hasnizam, eta, zul(suami eta), kak ija, md. sha dengan anaknya , umie dan last sekali hubby umie la yang tukang ambik gambar ni....
then dah relax kejap..duduk sini..so we all pun decide nak g makan..pada mulanya nak makan kat Wangsa Walk je..last2 plan tukar then makan kan Jaya Jusco AU2 Setiawangsa....dari pagi kul 1230tgh umie sampai di Zoo Negara dan sampai rumah pada malamnya kul 10.00 malam...penat ooo...bayangkanlah pusing 1 Zoo tu dengan kaki yang x mengizinkan sangat ni..to u all kalu nak g Zoo tu..prepare la brg siap2...pakai sport shoes..bekal air secukupnya..nanti haus dan air mineral kat sana pun mahal...faham-faham je la kalu tempat mcm tu....ok..
4 last n3 pasal zoo...tungggu tau..ada sambungannya selepas ni....biar gambar je berbicara n3 lepas ni yer....


Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...