Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, December 29, 2009

Kuantan, Pahang

Bismillah...

n3 ni n3 basi la..baru nak watkan hari ni selepas tengok blog member yang ada g trip ke kuantan, baru teringat nak wat n3 ni...sebenarnya umie dan mr. hubby ada tujuan lain datang ke Kuantan ni..dah alang2 umie pun ambik cuti dan ikut mr. hubby ke Kuantan...umie dan mr. hubby pergi Kuantan pada 11hb hingga13 hb Disember 2009. Ni la 1st trip umie ke Kuantan..kalu daerah yang ada kat Kuantan umie pernah pergi seperti Jerantut, Raub, Bentong ke..tp ibu negerinya ni baru sampai pada hari tu...


actually..gambar ni diambil bukannya hari pertama sampai di Kuantan tp hari last day umie nak balik ke Putrajaya tp umie gunakan gambar ni untuk warming up n3 pasal Kuantan ni je...


ni pulak..kalu org Kuantan panggil Benteng...lawa gak permandangan kat sini..warna air tu pun dah bertukar warna nak kemerahan mungkin umie sampai situ air sungai tengah surut...so ni je lah dulu intro pasal trip umie dan mr. hubby ke Kuantan...actually..mr. hubby dah tinggal kat sini lebih kurang 3 tahun so byk jugak la tempat yang dia tau..dan dia bawa umie berjalan-jalan ke situ...ok, tunggu je la next n3 umie k...chow chin cau....


Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...