Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, September 23, 2009

Raya ke 4

k

Bismillah...

assalamualaikum semua...dah bersawang gak la blog umie ni..sejak balik kampung memang x berupdate pun blog ni...ciannnnnyer....so..lepas ni umie nak kerap update la blog ni..memandangkan hari ni dah Raya Ke 4..so ada la masa sedikit nak jenguk-jenguk blog ni..lagi pun hari ni dah ramai ang start bekerja..so..selamat bekerja yer u all semua...umie still bercuti lagi ni..walaupun org sibuk beraya...umie dan mr. hubby sempat lagi nak jenjalan..so..ni jela umie sempat nak hapdetkan ri ni..so tunggu jela next n3 dari umie k....



layan je la gambar time kat dalam flight ni..muka sentiasa ceria...

Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...