Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, September 02, 2009

9 hari lagi

Bismillah...


untuk pengetahuan u all..tinggal 9 hari je lagi umie nak bercuti panjang tau..so jangan rindu rinduan tau...hehhehe...mcm la ada arg nak rindu kat umie kan....sabar je lah...
anyway i`m happy coz, mr. hubby yang telah tetapkan tarikh nak balik raya ni...ni la jadual keberangkatan umie ke Sarawak....

11/9 - umie dah otw balik ke Batu Pahat
13/9 - balik Putrajaya
15/9 - dah kat airport KLIA, kena tidur sana sb flight awal pagi..kena stanby awal kat airport
16/9 - umie dah otw balik ke Sarawak (Sibu Airport)
- ni baru sampai sibu
-umie terpaksa menaiki bas atau taxi ke Sarikei
-menaiki bot xpress atau feri ke Tanjung Manis
-menaiki van sewa atau kenderaan sendiri ke rumah di Belawai...


30/9 - balik semula ke Putrajaya
1/10 - sambut birthday umie ke 28 tahun
- then balik ke Batu Pahat semula, beraya kat sana pulak..
3/10 - balik semula ke Putrajaya

kalu org 1st time nak g tu...mesti ckp jauh kan..pada umie, biasa je...dulu 1st time mr. hubby ikut umie balik pun ckp jauh...mana da..dekat je, besar sikit dari sekangkang kera la..hahaha

so umie akan start bercuti 14/9/2009..eeee...x sabar nyer nak sampai rumah ni....
balik raya kali ni ditaja oleh KERAJAAN


nila kenangan semasa raya tahun 2007..time ni masih single mingle lagi....

ni pulak geng keras..mana-mana je pegi mesti berempat...tema we all raya tahun 2007 adalah songket...umie, maya , lea dan kak shar...

miss u all...harap2 raya tahun kita still sama lagi ye.....


Image Hosted by ImageShack.us

8 comments:

  1. Salam Umie, amboi..lamanya cuti ye. Msti teruja nak blk ke Sarawak. Selamat hari raya, dik Umie. Moga perjalanan pegi dan balik baik2 aje.

    ReplyDelete
  2. *kak Intan

    thanks kak..semangat dah menghitung hari nak balik kpg ni..hehehe. selamat hari raya 2 u 2...

    ReplyDelete
  3. Wah...lamanya cuti!
    Anyway, semoga raya tahun ni lebih bermakna sebab Umie beraya sebagai seorang isteri... :)

    ReplyDelete
  4. *Na Shari

    InsyaAllah..dan xcited jugak 1st time beraya bersama suami..hehehe

    ReplyDelete
  5. Sonoknya time ya mie.Teringat kita 4 g PICC.Yang penting ambik gambar.Rindu ngan kak shar

    ReplyDelete
  6. Sonoknya time ya mie.Teringat kita 4 g PICC.Yang penting ambik gambar.Rindu ngan kak shar

    ReplyDelete
  7. **Monalea

    Yalah tek...kinek tok just tinggal kt bertiga jak gik..maya sorang gik blm kawin..

    ReplyDelete
  8. wahh best tu..slamat bercuti2 ya umie
    moga slamat pegi & blik hendaknya..
    teringat kenangan lalu beraya di sarawak waktu zmn sekolah dlu2..sgt best!!!

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...