Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, July 30, 2009

Jom shopping

Bismillah...

dah dekat seminggu gak umie menyepikan dirikan...baru hari ni ada idea nak wat n3..dah nampak bersawang dah blog umie ni...
petang semalam umie balik kerja dan terus g JJ Equine nak renew kat JJ tu..almaklum la hari ni 30 Julai 2008 maka dengan ini JJ Equine telah mengadakan jualan untuk member card JJ..so meh la ramai-ramai kita menghabiskan duit ke JJ tu....hehehhe..xda...meh ktk g shopping...beli la barang yang kita dah target sblm ni mana tau dapat harga yang lebih murahkan..tu la bijak berbelanja namanya..lain la kita ni memang byk duit nak g shopping..kalu byk duit memang best la g shoppingkan..syukur alhamdulillah..setakat ni cukup lagi gajinya...
so apa tunggu lagi..jom la pegi..umie balik kerja nanti baru la boleh nak g..insyaAllah..harap2 la puasa sampai ke petang then berbuka puasa kat luar je then boleh la g shopping..kalu ada yang berkenan tu..boleh la beli ye..ok..chow chin chau...adios amigos....



p/s: mata dah ngantuk ni..umie wat auto publish je..xda masa nak wat n3 kat ofis lagipun kerjanya banyak..nak menyembang pun x dan dah...
Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

  1. abis dah..umie dah promote rah blog. confirm orang rami datang..

    nak gi juak..nak carik cadar.

    ReplyDelete
  2. hehehe...pegi-pegi jgn x pegi lak habis lak..hehehhee

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...