Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, July 22, 2009

jauh dari keluarga..sedih tau...

Bismillah...

umie sekarang ni terasa terlalu sayu dan sedih selepas bercakap dengan mak umie di telefon..hampir tiap-tiap hari dia menelefon umie..sedihnyer..time masih bujang dulu umie dok jauh gini xla terasa sedih sangat..dah hampir 3 tahun umie tinggal di Putrajaya, jauh dari family dan dah 4 bulan 4 hari umie mendirikan rumahtangga...semenjak berkahwin ni...rasa rindu pada kampung makin terasa terutama sekali pada mak umie...
tak sabar rasanya nak balik kampung pada 16/9 ni...rasa nak peluk mak puas-puas xnak lepas...i miss them very much...sejak dua menjak ni..hati umie mudah tersentuh dan kadang-kadang terasa murung jer...
itulah antara sebabnyer umie xnak wat n3 sb mesti perkara sedih je umie nak tulis kat sini...sometime x semua perkara kita boleh kongsi ngan org lain..sb tulah umie xnak jadikan blog umie ni tempat umie nak meluahkan perasaan..biar hubby umie sorang je la yang tau perkara yang berlaku sebenarnya sekarang ni...
umie tau..mak umie bimbangkan kesihatan umie..umie ok je mak..sihat walafiat(hanya Tuhan yang tahu)..umie xnak wat mak umie bimbang..perasaan seorang ibu ni susah kita nak tipu...walaupun umie tipu dia mesti dia dapat rasa gakkan...walau dia jauh beribu batu..tp hati seorang ibu ni tetap akan betul jugak..that why la umie xnak call dia..kalu call pun umie akan ckap ngan kakak je..umie xnak dia dengar umie nangis..nanti dia makin susah hati...kalu dia call pun umie xboleh nak elak..kalu time tengah cakap ngan dia kena control je suara tp lepas habis cakap tu mesti air mata berderai je...naper la umie ni begitu lemah sangat..org lain pun anak bongsu gak..tp xla seteruk umie...
Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

  1. umie, kamek balit 16 hb juak..entah² sama flight kita

    ReplyDelete
  2. **kak nor..
    ktk pulang kuching nak? kmk ke sibu..hehehe

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...