Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, July 01, 2009

dayang zara qhadeeja

Sekarang ni ramai yang pakai kasut crocs kan..dan x terlepas gak la budak comel ni...comelkan..hehehe..namanya Dayang Zara Qhadeeja.. budak ni belum lagi berumur 1 tahun..kasut tu muat pulak nak masukkan Zara kat dalamnyer sb Zara ni kecil molek je..memang start dari lahir dah memang kecik gini org nyer...alang-alang umie dah cerita pasal si zara ni..meh umie perkenalkan family Zara ni ye...

Dayang Zara Qhadeeja

ni pula mama dan papa Zara iaitu Kak Sahariah@Seri dan Abg Lut. Gambar ni diambil time kenduri kawin umie tempoh hari. Kak Seri ni 1st cousin umie..like mother like daughter kan..hehehe


Ni pulak adalah mak su kepada Zara..namanyaSiti Saarah..call her Saarah..namanya ni serupa ngan nama mak usu umie..iaitu adik kepada mak umie..Sa'arah...dia ni sekarang berkhidmat di KIA(Kuching International Airport)..ketinggian dia ni mencecah 171cm..tinggi la..kalu berdiri sebelah dia ni umie memang kat paras telinga dia je..lama jugak la x jumpa ngan dia ni sb dia sekarang makin sibuk dan time kenduri umie ri tu pun dia xleh nak datang sb nak kumpul cuti nak g kenduri kawannya di Indonesia..kawan dia tu budak Sarawak gak..namanya Qana

Gambar ni pulak time dia nak g ke Bandung, Indonesia..dia ni kalu bergambar, memang menjadi je je..fotogenik..ala-ala model class gitu..ada gaya la cousin umie ni...Full Pakage la dengan ketinggian dan slim nyer..single lagi tau..hehehe


hehehehe...ni pulak gambar pakcik umie..namanya Ngah Wahet Uji dan isterinya Ngah Ros..pakcik umie ni adik mak yang ke tiga..time ni diaorg tinggal di kuching dan anak-anaknya pun membesar di Kuching, Sarawak..Sebenarnya ada 1 org lagi anak ngah umie ni tp xda gambarnya so xleh la umie nak tunjuk..okla..setakat ni je la umie nak maklumkan kat sini..lain kali umie cerita pasal family umie yang lain pulak k...chow chin chau...







9 comments:

  1. comelnye zara ni..kazen umie tu pn tinggi lampai..slim je..lawa

    ReplyDelete
  2. **kak ain
    dia memang tinggi kak..suka tengok..dulu dia berisi..dia start blajar dia makan instant nestum, air milo dan roti je..dia mcm umie dulu besar kat paha..sekarang ni dia kena maintan slim gitu sb baju MAS dia pakai xleh nak ubah...

    ReplyDelete
  3. k umie, xkan la muat bdk tuh masuk dlm kasut tuh? x caye lah. x kn kecik nooo?
    isk isk, unbelieveable
    hikhik
    comeyy

    ReplyDelete
  4. **Lun
    kasut tu besar la Lun..sb tu la muat masuk ctu..hahaha. tp rasanya xpernah lagi kak umie tengok kasut besar gitu..ada ker? hehehehe..entah la...

    ReplyDelete
  5. amboiiii...comelnya zaraaa!!!!

    ReplyDelete
  6. wah kelassssss...leh jadi model tu..

    ReplyDelete
  7. **kak ain..
    umie pun geram gak tengok dia tu..ri tu kalu dia tengok umie mesti nak nangis je..apa kena la ngan muka umie ni dia tengok.


    **kak yong..
    kak..dah balik bercuti ker? bawa ole2 apa tu?

    ReplyDelete
  8. aiee...kejawak da jak nya masok dlm kasut besa ya eh kak umie. asa kmk juak nk masok dlm kasut ya..hahaha

    p/s:
    duhal ktk satu tmpt keja ngan kak nor duhal. bok mek tauk..hehe

    ReplyDelete
  9. comel giles anak buah akak tu...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...