Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, May 06, 2009

Tag


Tag ni diberi oleh Iza...

Peraturan nak jawab tag :


1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.

:: dah copy dah...

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

:: Award ni telah diberikan oleh iza

:: Dia tengah mengandung sekarang ni..mengandungkan anak pertamanya..tahniah iza.

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)

1: nama panggilan saya umie @ umik
2: saya berasal dari sarawak dan berbangsa melanau
3: saya boleh bertutur dalam beberapa bahasa iaitu BM, BI, Melayu Sarawak, Melanau [byk jenis] dan Bahasa Iban.
4: saya suka bersukan dan memandangkan berat badan sy bertambah..so sekarang kurang dah bersukan..hehehe
5: suka mendengar radio dan menjadi pendengar setia kepada sesiapa yang ingin berkongsi.
6: saya anak bongsu dari 6 org adik beradik..
7: saya x suke cari pasal tp kalu org cari pasal dengan saya siap la..tau la nak wat mcm mana..kahkahkah..
8: sentiasa merendah diri..
9: saya berbangga sb sy berasal dari sarawak..(hanya org sarawak je yang tau keistimewaannya)
10: saya suka warna pink


4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

::uncle:
::monalea:
::arina:
::Kak ain:
::kak nor
::tie:

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!

post signature

3 comments:

  1. ngeh..ngeh..mek kenak tag..tapi esok lusak mek molah umie. hari tok no mood la...

    ReplyDelete
  2. umie, ktk kat sarawak belah ney kah? kat kch sama ngan kmk juak ka? mun kat kch...pat la kta roger² jumpa lak mun ktk ada balit ctok...huhuhu

    ReplyDelete
  3. *zie
    hehehe...kmk di belawai, sarikei.. kmk jarang g kuching...mun outstation jak..dolok kmk tinggal kat kpg boyan nak tp the village kinek tok tp pakcik kmk dah pindah ke sukma. insyaAllah, mun kmk ada g kuching lak kmk madah...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...