Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, May 29, 2009

tag daRi Cik Daz

Tag ni adalah dari Cik Daz..

  1. Apa Perasaan Anda Sekarang?
    sangat gumbira


2. Saya nak makan?
kek secret recipe..hehehe

3. Saya tak suka?

org hipokrit...

4. Impian saya?
inginkan sebuah kelurga yg lengkap dan bahagia...

5. Haiwan yang saya tak suka?

ulat..geli la

6. Saya harapkan?
keluarga umie di murahkan rezeki

7. Jika boleh putarkan masa?
umie nak berbakti kepada kedua ibu bapa umie


8. Saya pada 10 tahun akan datang?

sy dah mempunyai keluarga yang lengkap...ada anak

9. Handphone saya adalah sebuah?
soalan apa ni..hehehe..hp sy adalah 1 alat komunikasi utk umie berhubung dgn org lain..boleh x bagi jawapan gitu..hehehe

10. Saya pernah bercinta sebanyak?
banyak kali tp cinta paling best adalah cinta kepada A
llah dan suami umie...

11. Saya suka pada?
suka pada sesiapa saja as long dia tak sakitkan hati umie


12. Kawan-kawan saya?
sgt baik hati dan bertimbang rasa


13. Pernah dikhianati?
x pernah kot..sb umie sorang yang baik hati..klau org buat jahat kat umie pun..umie still boleh maafkan lagi..biarla Allah swt je yang menghukum nyer...

14. Apa yang anda hendak lakukan terhadap orang yang mengkhianati anda?
done is done..so maafkan je la then hope xkan tengok muka dia lagi..


15. Senaraikan 8
orang untuk di Tag:

Xnak tag sape2 la sb ramai dah jawab tag nie...


:15::21:


post signature

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...