Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, May 02, 2009

Pasar Borong Selangor

Hari ni hari Sabtu..ada pasar mlm kat Bangi tp rasa malas je nak pegi..Time ni umie kat ofis..ikut hubby umie nak siapkan kerja..umie lak dok kat pc sendiri nengok blog ni..bukan nak OT pun..saje je datang..dok rumah pun boring gak..sebelum datang ofis ni tadi umie ngan hubby nak g pos office tp tutup la pulak sb sabtu minggu pertama kan.. on the way nak g ofis tu singgah la Pasar Borong Selangor..Ni la 1st time umie jejakkan kaki ke pasar ni..


Pasar Borong Selangor

Ni la sebahagian pasarnya..umie sampai je sana..umie xleh nak tahan la bau hangir ikan tu..kalu kat rumah..mak+kakak umie yang tolong siang ikan tu..sekarang ni jarang makan ikan pun kat rumah..makan ayam je je..


4 comments:

  1. kurangkan mkn ayam kak..x elok utk kesihatan..

    ReplyDelete
  2. hehehe..ye..nak makan ikan pun xselera...

    ReplyDelete
  3. kesimpulannya, skrg ni umie manyak siang ayam la..
    hahaha

    ReplyDelete
  4. rumah kamek pulak ni ikan manjang.ayam jarang gilak.sesekali.Daging lagilah.boleh dihitung mausk kat umah.Mun ikan macam2x jenis ikan.kenalah siang sendiri.

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...