Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, May 04, 2009

Lasagna

Sabtu petang pg ofis..balik pulak lambat sebab menunggu encik hubby umie tu burnkan cd nak di bawa ke Sabah dan Labuan..sebelum tu pegi la singgah mydin nak beli sikit barang nak wat Lasagna..ingatkan ada Lagsana sheet tp xda jual kat sana..so umie modified la resepi tu guna makaroni..so ni la hasilnyer..sedap jugakla sb umie ikut resepi tu walaupun bahan xcukup..

umie wat 1 loyang jer then 1 layer jer sb makaroni tu dah mengembang..

sedapnyer...

post signature

7 comments:

  1. sedapnya...harus cuba nie...mana nk korek resepi tue ek...slaloo wat makaroni bakar jer...share resepi ckit

    ReplyDelete
  2. sdapnyer!! dah lama x mkn...
    umie ada resepi lasagne? nak nak! =)
    eh, tp lasagne ni leh masak ke kalau xde oven? microwave boleh x?

    ReplyDelete
  3. pegi blog dak admin tok semua molah n3 western food, adoiii. mek orang di dibah tok makan tapau jak..

    ReplyDelete
  4. **kak nor,
    ney nak molah..mek org suka try masakan western jak tok..hahaha

    ReplyDelete
  5. **ayie
    kalu nak resepinya..ambik la kat blog akak ni...http://aziym.blogspot.com/search/label/Food

    ReplyDelete
  6. sdpnye..nanti wat byk2 ek bwk opis..heheh

    ReplyDelete
  7. **kak ain...

    semalam umie ada bawa bekal ke ofis tp akak x dengar pun umie panggil. umie makan sorang2 la..hahah

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...