Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, May 05, 2009

KLIA

1st n3 umie tok hari ni..on Sunday, umie g hantar hubby umie g KLIA. Mula-mula nak antar dia guna kereta tp umi x yakin nak drive balik sorang-sorang sb x familiar ngan jalannya walaupun ada sign board..umie ni x suka baca map..hehehe...So, ktorg naik ERL je la g KLIA..

Ni la permandangan KLIA di waktu pagi yang sunyi..


Lepas hubby umie g check in barang..ktorg g la makan kat KFC..kul 8 dah makan KFC..

Time tengah makan, hubby umie wat suprise kat umie..dia bagi umie seutas jam tangan. Jam tu ada mutiara dan batu warna merah..so nice..Actually, jam tu hubby umie dah beli dari tahun 2007. Dia simpan then just beli je jam tu tp xtau nak bagi saper...So..sekarang ni dia dah jumpa org dia nak bagi..baru hari ni (3/5/2009) dia bagi kat umie..Thanks hubby 4 the gift..

post signature

3 comments:

  1. awal nya mam kfc... huhuu....

    ReplyDelete
  2. bestkan dpt adiah ni..heheh..

    ReplyDelete
  3. hehehe..best..kalu boleh tu nak dapat hadiah hari-hari boleh x? hahaha...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...