Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, May 11, 2009

Bestfriend

sori la kawan-kawan..baru ada masa nak hapdet n3 utk kali ni..busy sgt2 la hari ni..x dapat nak cilok masa la hapdet n3 terbaru... ni la aktiviti umie hujung minggu ni tadi...

SABTU
umie bertolak dari putrajaya ke tasik selatan kul 910 pagi then sampai kat stesen LRT tasik selatan kira-kira kul 930 gitu lepas park kereta kat sana. umie naik la tren ke bandaraya then terserempak la ngan GG adik kepada kawan yang nak g Sogo gak..
mula-mula umie g sogo..kul 10 pagi dah sampai KL...Sogo pun pun baru bukak siap pekerja kat Sogo tu tunjuk hormat kat umie..hehehe..klakarnya..time tu..perut umie pun lapar sb x sarapan lagi dan sementara tunggu kawan umie sampai..umie g lama makan MCD...


Tengok ni..ramai giler la org time kat sogo ni dok menghabiskan duit mereka...Umie pun salah seorangnya..hahaha



Dah puas jalan-jalan kat sogo..umie g la pulak ke Jalan Tar...Ramai giler org..ada 1 kedai yang umie masuk tu kalu x silap nama kedainya Muaz kot..hehehe...x ingat la.. kat dalam kedai tu kain, tudung, selendang dia longgok je seperti dalam gambar tu...MasyaAllah..byk giler..sapa2 nak g beli kain atau tudung borong tu..meh la datang kedai ni...dan kalu sesiapa yang sukakan tudung bawal dan yang sewaktu ngannya tu datang la ke kedai Arked Bandaraya di sebelah Arked Malindo..kalu sesiapa yang suka shopping g jalan TAR tau la mana kedainye..
tudung kat situ murah gak...

balik dari KL je umie terus g JJ Taman Equine teman kan kawan umie shopping kat situ pulak..alang-alang dah menyeluk pekasam tu biar sampai kepangkal lengan...alang-alang dah penat dan nak bershopping sgt tu..meh umie bawa ke JJ pulak...dah penat sgt berjalan..umie duduk je la kat kerusi depan kedai jeans tu...penat sungguh kaki ku ini...Almaklumla, umie teman kan sepupu@Kawan umie yang datang berkursus dan bershopping ke KL. Byk betul dia borong baju, kain dan tudung...

AHAD


Ni pulak aktiviti hari Ahad...kawan umie ni dah nak balik dah petang Ahad tu.. so sblm bertolak ke LCCT umie bawa dia jalan-jalan ke Alamanda..dah penat jalan-jalan..kita org lepak la sekejap menghilangkan haus di tekak ni kat Big Apple...


Ni la menu yang kitorg makan

Balik dari Alamanda, umie g pulak Mydin..kat Mydin pulak dia p borong pulak kain..berapa pasang kain dia beli..umie pun xtau..byk gak tu...La lupa lak umie nak bagi tau nama kawan umie ni..Namanya Eta.. Then umie hantar dia terus ke LCCT..Ni la 1st time umie drive sorang-sorang ke LCCT..dah la umie x ingat jalan..umie boleh pulak tawaf roundabout 3 kali nak mengingat balik simpang umie masuk tadi..hehehe. Nasib baik la betull..kalu tak..tak tau la umie kalu salah masuk jalan. Anyway...ni jela umie boleh hapdet ri ni...Bye

post signature

2 comments:

  1. wahh..umi..soping sakan nii..cam sama ngan kes satu member tu...soping pasal nak kawin..makan kat big apple...same day lak tuu..
    (blog dayu )

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...