Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, April 20, 2009

Weekend..

Hari sabtu lepas umie ajak la hubby g beli barang..jauh gak la peginya sb kat putrajaya pun dah ada tpt nak membeli barang dapur..apa boleh buat..hubby umie pun janji nak bawa umie pg 2 tpt iaitu Tesco Puchong ngan Giant Kinrara..tp ada syaratnya..
Time nak keluar dari Tesco tu sempat lagi nak snap gambar tesco..ada gak buktinya umie g sana..hehehe
Lapar la pulak..kat Tesco tu ada MCD tp hubby x kasi umie makan sb dia kata nak kena boikot..ikut je la..Then umie g la beli donut big apple..umie belikan utk hubby donut durian then 2 lagi tu untuk umie..
Keluar je dari Tesco Puchong tu umie ngan hubby otw pulak g Giant Kinrara..ni la 1st time umie g situ..jalan pun x familiar lagi..sesat la jugak sb salah masuk simpang sb umie naik fly over yang kedua. nasib baik la jumpe jalan nak masuk ke Giant tu..x la susah pun nak g sana.
Pegi Giant ni pun saje je nak survey mesin jahit. Alih2 umie beli acuan nak wat tart pulak (ingat nak wat tart Cheese Blueberry..xtau mejadi ke x..hehehe, try je la nanti..) Selesai je beli barang kat giant umie singgah la kat Masjid Bandar Kinrara dan rehat la sejap lepas window shopping.. Besar gak masjidnya..
ni la Masjidnya...

U all tau tak syarat yang hubby umie ckp kan tu..dia kata, lepas g jalan kat tesco ngan giant tu umie kena temankan dia p pindah barang kat rumah lama dia..nasib baik la bukan umie yang menggankutnya..kalu tidak..alamatnya..umie baling je la barang tu dari tingkat 3
..
(kesian hubby kan...)
Ni la muka keboringan menunggu..
p/s: kalu nak compare harga kat mydin putrajaya..lagi murah la barang kat mydin tu..giant pun ok gak la..hehehe

post signature


2 comments:

  1. donut itu nampak sungguh sdap.. haha

    ReplyDelete
  2. wahh..shoping sakan.awak...tu kueh cheese tart..bila nak suh sya test..?

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...