Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, April 20, 2009

Hadiah Part 3

hai geng..sori la wat u all tertunggu-tunggu..ri Jumaat ri tu xboleh nak masukkan n3 baru sb busy sangat la..akhir-akhir ni byk gak kerja nak kena wat sb waran re-og baru sampai, byk nak kena update.
So..ni la hadiah dari BPSM yang umie terima tempoh hari..dalam kotak ni ada microwave ELBA. Actually diaorang dah tanya dah..umie nak apa..so apalagi..umie cakap la umie nak microwave..nasib baik la cukup bajet diaorg nak beli..lagi pun time umie kawin tu..shidah pun kawin gak..so dia pun dapat microwave yang sama mcm umie..bukannya apa..nanti kalu bulan puasa senang la nak panaskan lauk..jimat sikit la masanya.. (prepare awal..hehehe)


kak ain + umie
p/s: Thanks jugak umie ucapkan pada member-member n kakak umie yang bagi hadiah time majlis umie tu..umie doakan semoga kalian dimurahkan rezeki dengan rezeki yang halal dan dan dipjgkan umur dengan amal ibadat..ammmmiiiinnnnn...

post signature

2 comments:

  1. kak umie jgn lupa pizza utk sy gak..kempunan nk makan pizza...laksa sarawak gak tau..kuikuikuikui...

    ReplyDelete
  2. ok..hujung minggu ni akak tetapkan masa kalu nak datang rumah k...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...