Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, April 16, 2009

Hadiah Part 2

Hai..ni n3 yang kedua pulak pasal hadiah ni..Umie nak tunjuk la gambar kawan umie yang bagi hadiah cincin tu..diaorg ni member sekolah menengah umie..dulu umie bersekolah di SMK Sungai Paoh Sarikei, Sarawak..sb ikut kakak mengajar kat sekolah tu..dah la tu pulak kakak mengajar subjek Perdagangan time form 5...jd budak baik la sekejap dok dalam kelas..dia xtau adik dia ni perangai mcm mana..hanya umie je yang tau..hehehe

P/s: Lepas ni umie nak tunjukkan hadiah yang BPSM PA bagi kat umie lak..tunggu tau...

post signature

6 comments:

  1. uik...suh mereka bg kat key lak~ hehe~

    ReplyDelete
  2. hehehe...key..tunggu key kawin nanti adala kawan key bagi mcm tu gak..

    ReplyDelete
  3. mrs. k..tunggu lu..umie x ambik gambar lagi la..pagi td lupa nak ambik..hahaha..

    ReplyDelete
  4. BPSM berik apa umie? mesti merih hadiah besar² tok

    ReplyDelete
  5. hehehe..sabar lok kak nor..esok jak kmk upload gambar gik k..hehehe..xda la besar..kecik jak..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...