Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, April 20, 2009

Award 1

Untuk semua blogger
Ni la Award Pertama dari umie untuk semua blogger yang selalu mejenguk ke teratak umikgadismelanau ni..Award ni nak bagi penghargaan kepada sesiapa yang concern nak baca blog umie..copy je award ni then tempek je kat blog korang ye..ambik je la..jgn segan-segan..Award ni boleh la menambah koleksi award korang ya...

post signature

4 comments:

  1. kak, sy mau org pertama yang mengambil award ini..hahhaha..1st come 1st server laa kan..kuikuikui

    ReplyDelete
  2. hehehe..bagus rina ni..nanti..kalu ada award lagi akak bagi utk best blog pulak..hahaha

    ReplyDelete
  3. yeahhhh~
    mekasih mekasih~
    lalala~

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...