Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, April 20, 2009

Nasib Baik...

Alhamdulillah...umie baru je menerima panggilan telefon dari BPO pasal waran yang nak di edit..kalu x umie pun xtau nak ckp mcm mana nak edit waran ni dengan lebih senang dan menjimatkan masa..Tengok je la buku yang umie nak editkan tu...Bukan senang nak edit benda ni lagi pun waran re-og yang terbaru ni kelam kabut ckit la..payah la nak edit balik dan memerlukan masa lagi tu..actually..waran ni dah diterima dah last month..disebbkan umie still bercuti then terpaksa siapkan yang lebih penting dulu..so tertunggak la waran ni..kalu ikutkan nak kena hantar minggu depan tp nasib baik la xjadi... Terima Kasih Ya Allah sb mendengar luahan hamba mu ini...

Alhamdulillah sekali lagi sb terselamat tp umie dimaklumkan ada waran baru akan dihantar kemudian nak kena edit jugak sb ni adalah waran perjawatan 2009/2010. Anyway boleh la nak siapkan kerja yang lain pulak...


post signature

1 comment:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...